Termékgarancia, visszatérítés

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. IX.22. korm. rendelet utasításai az irányadóak. Amennyiben nem azok a termékek vannak a csomagban, amiket megrendelt, vagy a termékek fizikailag sérülten érkeztek meg a csomagban, kérjük jelezze azt 3 napon belül ügyfélszolgálatunknak.

A jótállási kötelezettség csak az Eladó által Vevőnek eladott komplett termékre vonatkozik abban az esetben, ha a meghibásodás az átvételkor fel nem ismerhető és rendeltetésszerű használat mellett bekövetkező konstrukciós-, anyag-, vagy gyártási hibából eredően meghibásodik, de nem terjed ki a beszerelés után a termékhez kapcsolt egyéb gépelemekre.

3 napos cseregaranciával élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza. A kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni független szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használat miatt következett be, a javítás költségét a vevőre áthárítja. A garanciális javítások a Telephelyünk alatti üzletünkben érvényesíthetők, amennyiben a vásárlás tényét igazoló számla, illetve a szakszerű beszerelésről szóló bizonylat bemutatásra kerül.