GOP Pályázat

 

A projekt az Európai Unió támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 
Projekt megnevezése: Webáruház, elektronikus kereskedelmi modul bevezetése a Szegedi K&F Kft.-nél;
 
Projekt leírása: A projekt keretein belül a Szegedi K és F Kft. honlapjának átalakításával egy időben egy a meglévő integrált rendszerhez kapcsolódó teljes elektronikus kereskedelmi rendszer kialakítása, illetve kezelésének betanítása történt meg.
A honlaphoz kapcsolódva egy online boltot hoztak létre, mely védett kommunikációt teremt az üzleti partnerek részére, képes kezelni az árajánlatokat, megrendeléseket, szerződéseket, a szállítást és az átadás utáni ügyfélkezelést.
A vállalat külső és belső kommunikációját a belső dokumentumkezelő,  levelező és határidőnapló funkciója segítségével olyan módon megkönnyíti és leegyszerűsíti, aminek következtében nincs szükség papír alapú ügyintézésre.
Az online ügyfélkapcsolati folyamatokat biztosító moduláris kialakítású szoftver a biztosíték az ügyfélkapcsolatok hatékony lebonyolítására. A készlet- és raktárnyilvántartás lehetővé teszi az ügyfeleknek az árumozgás személyes nyomonkövetését.
A HRM a dolgozói adatok nyilvántartását, szerződéseinek kezelését, cafeteria rendszer fenntartását, tehát az adminisztrációs feladatokat hivatott csökkenteni.
Az információs rendszer és dokumentumkezelés jogosultsági szinteknek megfelelően működik.
Ezen kívül lehetővé vált a projekt végrehajtásával az elektronikus aláírás lehetősége.
 
Bevezetésre került modulok:
1. Vállalati webáruház;
2. HRM-humán erőforrás gazdálkodás modul;
3. Vállalati CRM, értékesítési terület;
4. Táv- és csoportmunkát támogató rendszer.
 
Kedvezményezett megnevezése és elérhetősége: SZEGEDI K&F Műszaki  Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., 6728 Szeged, Napos út 5.
 
Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1539 Budapest, Pf. 684.
 
MAG Zrt. www.magzrt.hu
NFÜ www.nfu.hu