Cégünk, a Szegedi K & F Kft. 1993-ban alakult. Fő tevékenységünk, a háztartási és ipari hűtéstechnikai berendezések, és azok alkatrészeinek kis- és nagykereskedelme. Emellett, jelentős szerepet vállalunk a klímaberendezések, és egyéb klímaszerelési anyagok hazai forgalmazásában is. Jelentős szakmai tapasztalattal, és számos referenciával rendelkezünk különböző felhasználási célú hűtőkamrák, egyedi hűtőberendezések tervezésében és méretezésében is.

Telephelyünk Szegeden, a Napos út 5. szám alatt található, ahol 2009-ben nyitottuk meg új, 200 m2-es üzletünket, a hozzá tartozó irodaépülettel, és 1200 m2-es raktárunkkal. A főbb hűtéstechnikai márkák importőreként, és magyarországi képviseleteként vagyunk jelen a hűtős szakmában. Az ország több pontján alakítottunk ki, és ápolunk jó kapcsolatot számos szakmai viszonteladóval. Folyamatosan bővülő raktárkészletünkkel biztos hátteret tudunk nyújtani Ügyfeleinknek, a napi munkáik mellett, a nagyobb kivitelezési feladatoknál is.

Általunk forgalmazott főbb termékcsoportok:
DANFOSS/MANEUROP, EMBRACO/ASPERA, ACC/CUBIGEL, TECUMSEH/L’UNITE HERMETIQUE, FRASCOLD, BITZER, COPELAND, BRISTOL, DIXELL, ELIWELL, AKO, ALCO, RANCO, CAREL, SIARCO, ALFA LAVAL, GÜNTNER, ECO, LUVE, SWEP, CASTEL, DENA, REFCO, ROTHENBERGER, WIGAM, TESTO, KAIFLEX, ZIEHL-ABEGG, EBM, WIND, GOMAX, REFFLEX, LG, MIDEA

Heti rendszerességgel szervezünk árukiszállítást az ország különböző pontjába, és megbízható futárszolgálattal biztosítani tudjuk az alkatrészek 24 órán belüli kiszállítását.